MODERNIZAVIMAS

KAPITALINIS LIFTO MODERNIZAVIMAS - IŠMANUS SPRENDIMAS

Saugus ir patikimas lifto darbas

Valdymo sistema ir suktuvas – vieni iš pagrindinių lifto saugos mazgų, užtikrinančių saugų ir patikimą lifto veikimą. Kapitalinio modernizavimo metu pakeičiami abu šie mazgai, greičio ribotuvas, lifto nešantieji lynai, durų pavara bei lifto kabinos apdaila, užtikrinant maksimalų lifto saugumą ir patikimumą. 

Daugiau komforto keleiviams

Kapitalinis lifto modernizavimas užtikrina daugiau komforto keleiviams. Pakeitus lifto kabinos durų pavarą lifto durys užsidaro ir atsidaro švelniau. Atlikus kabinos modernizaciją, tai yra padengus jos sienas, lubas nerūdijančiu plienu, pagerėja kabinos estetinis vaizdas.

Tylesnis ir tikslesnis lifto veikimas

Nauja lifto valdymo sistema padeda išvengti dažnų lifto gedimų, patikimiau valdo liftą bei sumažina elektros sąnaudas. 

Modernizavus lifto suktuvą įrenginys veikia tyliau ir saugiau. Naujas suktuvas taip pat užtikrina tikslesnį kabinos sustojimą aukštuose. Pakeitus kabinos durų pavarą, lifto durys atsidarys ir užsidarys švelniau, patikimiau veiks įsakymo pultas bei lifto iškvietimo mygtukai.

Ilgesnis lifto naudojimo laikas

Atlikus kapitalinį modernizavimą padidinamas ne tik lifto našumas, bet ir prailginamas jo naudojimo laikas. 

Padėsime rasti geriausią sprendimą:

Mūsų įmonė turi lankstų požiūrį į techninių sprendimų pritaikymą. Nesvarbu su kokiu lifto gedimu ar problema susidūrėte, mes pasiruošę rasti geriausią sprendimą bei pritaikyti savo žinias ir ilgametę praktiką, kad galėtume sutvarkyti net sunkiausius gedimus. 

Kas keičiama kapitalinio lifto modernizavimo metu?

Kapitalinio modernizavimo metu keičiami pagrindiniai lifto komponentai: valdymo sistema ir elektros instaliacija, suktuvas, nešantieji lynai bei greičio ribotuvas. Taip pat keičiama sena kabinos durų pavara.

Suktuvas atsakingas už lifto kėlimąsi ir leidimąsi, lifto stabdymą ir tikslų sustojimą aukštuose. Susidėvėjus šiam mechanizmui, skleidžiama suktuvo vibracija gali sukelti nemalonių pojūčių juo besinaudojantiems gyventojams, taip pat lifto veikimas gali tapti itin garsus. 

Naujas suktuvas ne tik naudoja mažiau elektros energijos, bet ir garantuoja tikslesnį kabinos sustojimą aukštuose. 

Lifto valdymo sistema užtikrina saugų ir patikimą lifto veikimą. Daugelio daugiabučių namų liftuose vis dar įrengtos  senos rėlinės ir elektromechaninės valdymo sistemos, kurios dažnai genda  dėl mechaninių komponentų gedimo ir nusidėvėjimo per ilgą tarnavimo laikotarpį. Liftas su tokia valdymo sistema gali būti nesaugus naudoti, kadangi atsiranda trumpo sujungimo galimybė susidėvėjusioje valdymo sistemos instaliacijoje ir pakabinamuose lanksčiuose kabeliuose, jungiančiuose kabiną ir valdymo sistemos spintą. 

Sena rėlinė valdymo sistema keičiama nauja mikroprocesorine, kuri ne tik užima mažiau vietos, bet ir patikimiau valdo liftą. Be to, turi šiuolaikiškus saugos komponentus bei elektros energiją taupančią sistemą.

Durų pavara užtikrina sklandų durų atidarymą ir uždarymą. Sena durų pavara nuolat dėvisi nuo dažno lifto naudojimo, todėl ji pakeičiama nauja. Rezultatas – lifto durys užsidaro švelniau ir tolygiau. 

Kabina. Senų liftų kabinose lubos, grindys, sienos dažnai būna paveiktos korozijos, įsakymo pultas ir iškvietimo mygtukai – apgadinti. Sena kabina padengiama nerūdijančiu plienu, kartu pakeičiamas kabinos įsakymų pultas, montuojama atspari trinčiai grindų danga – visa tai  suteikia estetikos lifto kabinai.

Kada reikalingas kapitalinis lifto modernizavimas?

Kapitalinė lifto modernizacija reikalinga tuomet, kai lifto pagrindiniai mazgai turi didelių susidėvėjimo požymių, liftas dažnai genda ir tampa nesaugus naudoti.

Dalinis lifto modernizavimas

Kapitalinis lifto modernizavimas

Kontaktai:

  • UAB „Baltijos Liftai“ | Administracija
    Elektrinės g. 3, LT-03150, Vilnius, Lietuva
  • (8-5) 2195119
  • [email protected]

Pirmas failas

D.U.K.

  1. Kai norima pagerinti lifto veikimą, sumažinant lifto darbo sutrikimo ir sustojimo riziką.
  2. Kai lifto pagrindiniai mazgai turi didelių susidėvėjimo požymių.
  3. Praėjus didesniam negu gamintojo nustatytam lifto tarnavimo laikotarpiui.
  4. Atlikus privalomą rizikos vertinimą pasibaigus gamintojo nustatytam tarnavimo laikotarpiui.
  1. Suktuvas
  2. Valdymo sistema
  3. Durų pavara
  4. Pagrindiniai kėlimo lynai
  5. Atsvaro pakabos smeigės su spyruoklėmis
  6. Greičio ribotuvas
  7. Greičio ribotuvo lynas
  8. Mygtukai aukštuose
  9. Įsakymų pultas
  10. Apskardinama kabina
  11. Grindų danga

Make It Simple

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.

Unique Strategy

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.

Unique Planning

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.