MODERNUS IR INOVATYVUS SPRENDIMAS

LIFTO KEITIMAS

Didesnis saugumas ir išmanus galimų gedimų stebėjimas

Naujuose liftuose saugumas yra užtikrinamas naudojant šiuolaikinius saugos įrenginius, kuriuose sumontuojamos elektrinės bei elektromagnetinės saugos priemonės. Atsakinguose mazguose yra įdiegtos būklės stebėjimo ar neatitikimų fiksavimo sistemos, kurios sumažina strigimų ir gedimų priežastis bei apsaugo gyventojus ir jų turtą nuo galimų pavojų. 

Naudojant šiuolaikines valdymo sistemas, kuriose jau yra įdiegta įrenginio diagnostikos sistema bei kaupiami duomenys apie įrenginio eksploataciją, kvalifikuotam personalui kur kas paprasčiau laiku nustatyti susidėvėjusius mazgus bei atlikti savalaikį mazgo remontą ar keitimą.

70 procentų mažiau strigimų

Pagal šiuo metu turimus mūsų duomenis, naujuose liftuose skaičiuojama apie 70 procentų mažiau strigimų nei senuose liftuose. 

Maksimalus komfortas gyventojams

Pakeitus liftą nauju įėjimas tampa platesnis, o kabina – net 15 procentų didesnė. Tai suteikia dar daugiau patogumų žmonėms su judėjimo negalia ar tėvams su vežimėliais. 

Tylesnis ir tikslesnis lifto veikimas

Neabejotinai gyventojams yra svarbu, kad liftas veiktų tyliai, nes dažniausiai lifto patalpa yra besiribojanti su gyventojų buto sienomis. Naujuose liftuose yra įdiegtas ne vienas sprendimas, mažinantis įrenginio skleidžiamą triukšmą. 

Šiuolaikinės durų pavaros veikia tolygiai ir koreguoja savo judėjimo pagreičius, tokiu būdu eliminuojami durų daužymosi garsai. 

Perpus mažesnės elektros sąnaudos

Gamintojams tobulinant technologijas ir mokslo žinias pritaikant kasdienybėje, turbūt sunkiai rastume naują liftą, kuris neturėtų šiuolaikinių automatikos sistemų bei variklio valdymo blokų, kurie sumažina energijos sąnaudas ir apsaugo brangius mazgus. Nauji liftai sunaudoja mažiau elektros, bet liftų našumas padidėja. Taip sutaupomos eksploatacinės išlaidos.

Padidėjusi NT vertė

Naujas liftas gyventojams suteikia daug privalumų ir ilgainiui leidžia sutaupyti pinigų bei laiko gedimams taisyti. Maža to, naujas šiuolaikinis liftas išaugina nekilnojamojo turto kainą. 

Kada verta keisti liftą?

Keisti liftą reikia tuomet, kai siekiama pagerinti lifto veikimą, sumažinant lifto darbo sutrikimo ir sustojimo riziką dėl susidėvėjusio mazgo, bei norint pagerinti lifto estetinį vaizdą. Taip pat kai seno lifto pagrindiniai mazgai turi didelių susidėvėjimo požymių, dėl kurių atsiranda tikimybė, kad metinės lifto apžiūros metu senas liftas bus pripažintas netinkamu saugiai naudotis ir išjungtas. 

Verta priminti, kad liftą keičiant nauju daugiabučio namo renovacijos metu, valstybė suteikia 30% paramą energetinį efektyvumą didinančioms priemonėms, o liftas patenka į tokių priemonių sąrašą.

Kada reikalinga kapitalinė modernizacija?

Kapitalinė lifto modernizacija reikalinga tuomet kai lifto pagrindiniai mazgai turi didelių susidėvėjimo požymių, liftas dažnai genda ir tampa nesaugiu naudoti.

Kontaktai:

  • UAB „Baltijos Liftai“ | Administracija
    Elektrinės g. 3, LT-03150, Vilnius, Lietuva
  • (8-5) 2195119
  • [email protected]

Pirmas failas

D.U.K.

  1. Keisti liftą reikia tuomet, kai siekiama pagerinti lifto veikimą, sumažinant lifto darbo sutrikimo ir sustojimo riziką dėl susidėvėjusio mazgo, bei norint pagerinti lifto estetinį vaizdą. 
  2. Praėjus ilgesniam tarnavimo laikotarpiui negu nustatytas lifto gamintojo.
  3. Atlikus privalomą rizikos vertinimą pasibaigus gamintojo nustatytam tarnavimo laikotarpiui rizikos vertinime nurodytais terminais.

Pagrindiniai naujo lifto privalumai:

  1. Didesnis saugumas ir išmanus galimų gedimų stebėjimas
  2. Bene 70 procentų mažiau strigimų
  3. Maksimalus komfortas gyventojams
  4. Tylesnis ir tikslesnis lifto veikimas
  5. Perpus mažesnės elektros sąnaudos
  6. Padidėjusi NT vertė

Lifto gamyba paprastai trunka apie 3 mėnesius. Lifto montavimo darbai – apie 7-6 savaites. 

Make It Simple

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.

Unique Strategy

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.

Unique Planning

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.