TECHNINĖ PRIEŽIŪRA IR REMONTAS

KELTUVAI

Individualūs sprendimai kiekvienam pastatui

Esame savo srities profesionalai, tad galime užtikrinti kokybišką keltuvų priežiūrą Jūsų pastate sumontuotiems įrenginiams. Pasiūlysime geriausią priežiūros variantą Jūsų objektui, nesvarbu, ar tai dviejų aukštų namas, ar didelis pastatų kompleksas. 

Operatyvus reagavimas į kiekvieną gedimą

Specialiai apmokyti darbuotojai visada pasiruošę atvykti apžiūrėti įrenginį, nustatyti bei pašalinti gedimo priežastis, o esant poreikiui – atlikti remonto darbus.

Nuolatinis reikalingų detalių tiekimas

Bendradarbiaujame su didžiausiomis Europos gamyklomis bei atsarginių dalių tiekėjais, todėl užtikriname reikalingų detalių tiekimą bet kokio tipo kėlimo įrenginiams.

Kokybiškas aptarnavimas

Atliekame reikalingas visų tipų keltuvų apžiūras ir remonto darbus. Mūsų darbuotojai užtikrins, kad naudojami įrenginiai veiktų patikimai ir būtų saugūs.

Padėsime rasti geriausią sprendimą:

Mūsų įmonė turi lankstų požiūrį į techninių sprendimų pritaikymą. Nesvarbu su kokiu lifto gedimu ar problema susidūrėte, mes pasiruošę rasti geriausią sprendimą bei pritaikyti savo žinias ir ilgametę praktiką, kad galėtume sutvarkyti net sunkiausius gedimus. 

Keltuvų montavimas ir priežiūra

Keltuvas – geriausia alternatyva liftui, kai pastate nėra galimybių tokio įrengti arba naudojimosi intensyvumas yra mažas. Keltuvai gali būti pritaikyti neįgaliųjų žmonių vežimėlių, ligoninių lovų ar krovinių kėlimui. Atliekame įvairių tipų keltuvų periodines patikras, profilaktiką ir aptarnavimą

Keltuvų tipai

  • Keleiviniai
  • Žirkliniai
  • Neįgaliųjų
  • Krovininiai hidrauliniai
  • Kroviniai lyniniai
  • Atomobiliniai
  • Platforminiai

Keltuvų tipai, kuriems atliekame apžiūrą

Keleiviniai keltuvai

Prižiūrime įvairių tipų keleivinius keltuvus: lifto tipo, neįgaliųjų, platforminius, platforminius laiptų. Keltuvas gali būti sumontuotas išorėje ar viduje, pritaikytas namui ar žmonėms su negalia. Norėdami gauti priežiūros pasiūlymą, atsiųskite mums keltuvo modelį, keltuvo sustojimų skaičių ir keliamąją galią. Užklausą užpildyti galite čia –>.

Krovininiai keltuvai

Prižiūrime įvairių tipų krovininius keltuvus: žirklinius, sunkiems kroviniams bei  prekėms ar maisto produktams. Keltuvas gali būti sumontuotas išorėje ar viduje, pritaikytas kelti įvairius krovinius. Norėdami gauti priežiūros pasiūlymą, atsiųskite mums keltuvo modelį, keltuvo sustojimų skaičių ir keliamąją galią. Užklausą užpildyti galite čia –>.

Liftai

Keltuvai

Eskalatoriai ir judamieji takai

Kontaktai:

  • UAB „Baltijos Liftai“ | Administracija
    Elektrinės g. 3, LT-03150, Vilnius, Lietuva
  • (8-5) 2195119
  • [email protected]

Pirmas failas

D.U.K.

Pirmiausia reikėtų įsitikinti, ar nėra lengvai pašalinamų trikdžių: nenuspaustas STOP mygtukas, iki galo uždarytos keltuvo duris, šalia keltuvo nėra šiukšlių. Jei keltuvas neveikia pašalinus minėtus trikdžius, skambinkite keltuvą prižiūrinčios įmonės avarinei tarnybai. 

Jeigu keltuvą prižiūri mūsų įmonė, skambinkite avarinės tarnybos numeriu: +370 700 500 29.  

Keltuvui sugedus ir prireikus remonto reikėtų kreiptis į keltuvą prižiūrinčią įmonę. Mūsų įmonės specialistai visada pasiruošę atvykti, apžiūrėti keltuvą ir įvertinti gedimą bei paruošti pasiūlymą keltuvo remontui. 

Jeigu gedimas smulkus, mūsų specialistai keltuvą sutvarkys maždaug per valandą, jeigu gedimas yra mechaninis ar elektromechaninis ir gedimo šalinimui reikia detalių, keltuvo remontas gali trukti nuo 1 iki 2 savaičių. 

Pirmiausia keltuvas apžiūrimas vizualiai, tuomet patikrinamos spynos, saugos taškai, ar veikia garsiniai signalai, fotoelementai. Keltuvų priežiūrai yra taikomos taisyklės. 

Make It Simple

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.

Unique Strategy

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.

Unique Planning

Lorem Ipsum is simply dummy text  ever since of the printing and typesetting industry.